TCM Turbo

TCM Turbo chiptuningTCM Turbo  Garantie oferita

Se garanteaza realizarea unui soft fara probleme pornind de la calibrarea originala existenta in ECU de catre un inginer cu experienta de peste 15 ani utilizand programul WinOLS

TCM TURBO ofera garantie strict asupra softului realizat si este valabila timp de treizeci de zile in conditiile in care asupra acestuia nu intervine ulterior nici o alta entitate. Garantia noastra nu se refera la alte componente ale masinii la care noi nu intervenim. Noi lucram exclusiv asupra softului din calculatorului de motor (ECU) astfel incant garantam functionarea acestuia dupa optimizarea noastra. In cazul defectarii calculatorului motor in timpul operatiunii de reprogramare la sediul nostru (prin portul OBD, Boot desffacand ECU , sau pe mufa acestuia bench-mode) noi inlocuim aceasta piesa cu alta noua, clientul ne avand alte costuri in acest caz. (Softul nu poate deteriora piesa in sine dar o distrugere mecanica la deschide sau programare incompleta pot face acest lucru.)

Clientul este raspunzator de modul cum exploateaza si ingrijeste automobilul.

Orice client ce intervine asupra ECUului la o alta societate comerciala cu obiect de activitate chiptuning auto pierde automat suportul nostru pentru viitoare updateuri software ale calculatorul motor (ECU).

 
TCM TURBOTCM TURBO  Ce inseamna chiptuning?
TCM TURBOTCM TURBO  Cum se face cresterea de putere?
TCM TURBOTCM TURBO  Ce inseamna toata operatiunea?
TCM TURBOTCM TURBO  Care este diferenta dintre chiptuning si powerbox?

TCM Turbo
Parteneri TCM Turbo