TCM Turbo

TCM turboTCM turbo  Despre noiSunt Dragos Voinea, fondatorul TCM Turbo, inginer, pasionat pana peste cap de masini (petrolhead cum se spune in engleza), iar din anul 2000 implicat activ ceea ce inseamna fenomenul de tuning auto din Romania.

In anul 2003 am pornit cu TCM TURBO SRL ca revanzator de ciptuning in Romania , iar incepand din 2005 ne-am impartit activitatea in doua divizii: dezvoltarea de fisiere de management al motorului pe banc de putere si dezvoltarea de pachete de harti (mappacks) protocoale de comunicare pentru citire / scriere ECU, oferind totodata cursuri de utilizare pentru diferite interfete de tuning si utilizarea de alte software-uri.

In prezent, suntem furnizorul principal pentru multe dintre companiile de ciptuning din lume (avem clienti in USA, Franta, Belgia, UK, Germania, Polonia, Austria, Romania, Bulgaria, Moldova, Taiwan, Africa de Sud), si asta pentru ca, prin experienta inginerilor nostri si prin utilizarea aparatelor de masurare precise si de testare (Cartec, Superflow si MAHA sunt bancurile dyno cu franare folosite in reteaua noastra de colaboratori) suntem capabili sa livram fisiere modificate (tuning files / tuningfiles) de calitate exceptionala care sa garanteze fiabilitatea motorului in conditii de utlizare normala.

Toate modificarile fisierelor se fac folosind cel mai bun soft de pe piata, WinOLS, produs de compania germana EVC (Vizitati http://www.evc.de/en/service/links.asp si o sa regasiti si compania noastra alaturi de partenerul german si de cele mai importante nume din Ciptuning-ul mondial).

Mai mult de 10 ani de experienta in care am invatat sa livram excelenta clientilor . Am invatat cat de mult putem sa impingem motoarele pentru a ramane pe taramul sigurantei (tuning the safe way) . Transforamrea masinilor intr-un mod unic necesita cunostinte si manopera de calitate, lucruri dobandite de catre TCM Turbo prin ani de experienta in motorsport dar si in proiecte de strada.
Departamentul de dezvoltare TCM TURBO detine pe langa cunostintele inginerilor si multa pasiune pentru a dezvolta produse extraordinare la cel mai inalt nivel .

TCM turboTCM turbo  Echipa

 

Dragos Voinea
Fondator / R&D Manager

 

Mugur Bortun
Specialist ciptuning & Test Driver

 

Florin Marin
Mecanic & Test Driver

 

Adina Voinea
Economist & marketing

 

Coffee
Security

 

 TCM Turbo
Parteneri TCM Turbo